16 Haziran 2017 Cuma

Instagram'da Beğendiğimiz Fotoğrafları Saklama Nasıl Yapılır ?

   Merhaba arkadaşlar bügün sizlerle Instagram'da beğendiğimiz paylaşımları saklama hakkında bazı bilgiler vermeye çalışacağım.

   Aslında instagramda en çok faydalı işlemlerden biride repost nasıl yapılır konusu olsa gerek.
  
  Ancak Instagram'da beğendiğiniz fotoğrafları ekran görüntüsü alarak cihazımıza kaydedebiliyorduk.  Instagram'ın yeni özelliği sayesinde beğendiğiniz paylaşımları kolayca saklayabiliyoruz. Bu özelliği kullanmak için Instagram uygulamanızın son sürüm olması gerekmektedir.

   Daha sonra Instagram hesabınıza giriş yapınız. Beğendiğiniz paylaşıma geliniz. Daha sonra fotoğrafın sağ alt kısmında "YER BİLDİRİM İKONU" bulunmaktadır. Bu ikon sayesinde beğendiğiniz paylaşımları kaydedebilirsiniz. Bu butona bastığınız anda kaydedildi uyarısı gelecektir.



   Ardından profilinize giriş yapınız. Profilinizin yukarısında bulunan ve paylaşımlarınızın göründüğü 4 ikon bulunmaktadır. İlk ikon paylaşımların kolaj halinde , diğer ikon tek tek göstermektedir. Üçüncü ikon ise yer bildirimi yaptığınız kısımları gösterir. En sağdaki ikon ise kaydettiğiniz fotoğrafların göründüğü kısımdır. Bu kısıma giriş yaparak daha önceden gizli olarak kaydettiğiniz paylaşımları görebilmektesiniz. Insanlar arasında en çok merak edilen durumlardan biriside instagram gizli hesap görme özelliği olsa gerek.


 Evet arkadaşlar bugün sizlere Instagram'da beğendiğimiz paylaşımları saklama hakkında bahsetmeye çalıştım.


 Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.


 Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle...

 Hoşçakalın, takipte kalın


Yorum yapmayı unutmayınız..

KAYNAK: http://instagramajans.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder