3 Haziran 2017 Cumartesi

Instagram'da En İyi 5 Fotoğraf Düzeltme Uygulamaları

    Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Instagram'da en iyi 5 fotoğraf düzeltme                   uygulamaları hakkında bazı bilgiler vermeye çalışacağım.
                                                                                                                                                               
1:SNAPSEED

Snapseed, Google’ın Android platformuna ücretsiz açtığı fotoğraf düzenleme uygulaması. Benzerlerinden farklı olarak filtre ve efektlerle dolu olmayan, fotoğrafın belli noktasında detaylı olarak çalışma imkanı tanıyan etkili araçlar içeren bir uygulama ve hem tablet hem de telefonda rahat kullanım sunuyor.

2:VSCO CAM

VSCO Cam uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizi kullanarak çok daha etkileyici ve kolay bir şekilde fotoğraflar çekebilmenizi sağlayan bir fotoğraf uygulaması. Pek çok diğer uygulamaya göre çok daha gerçekçi ve profesyonel görünen sonuçlar elde etmenizi sağlayan VSCO Cam, aynı zamanda ücretsiz olarak sunuluyor.

3:CAMERA+

Camera+, çekim esnasında birbirinden kaliteli özellikler sunduğu gibi çekim sonrasında da birçok seçeneği kullanıcısına sunuyor. Oldukça kullanışlı bir arayüze sahip olan uygulama ile fotoğraf çekerken ışık ve renk ayarlarını elle düzenleyebiliyorsunuz. İsterseniz fotoğrafa konum bilgisi de ekleyebilirsiniz.
4:FACETUNE

 Facetune, akıllı telefon ve tabletinizle çektiğiniz fotoğrafları mükemmelleştiren birçok araç sunan kolay kullanımlı bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Profesyonel fotoğraf uygulamalarını aratmaz ve tüm düzenleme işlemlerini tek dokunuşla uygulama kolaylığı sunar.

5:LAYOUT

Layout from Instagram dünyanın en büyük sosyal medya ve fotoğraf paylaşım platformlarından olan Instagram tarafından yayınlanmış olan resmi bir Instagram kolaj uygulaması.
iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bu fotoğraf düzenleme uygulaması temel olarak fotoğraflarınızı kullanarak size özgün kolajlar yaratmanızı, fotoğraflarınızı dilediğiniz şekilde karıştırmanızı ve oluşturduğunuz kolajları dilediğiniz arkadaşınızla veya aile üyenizle paylaşmanızı mümkün kılıyor.

 Evet arkadaşlar bugün sizlere Instagram'da en iyi 5 fotoğraf düzeltme uygulamaları hakkında bahsetmeye çalıştım.

 Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

 Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle...

 Hoşçakalın, takipte kalın

Yorum yapmayı unutmayınız :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder