19 Temmuz 2017 Çarşamba

Instagram’da Engellendiğimi Nasıl Anlarım? Instagram Engel Kaldırma

 Merhaba arkadaşlar bügün sizlerle Instagram'da engellenmeler hakkında bazı bilgiler vermeye çalışacağım.

Birçok Instagram kullanıcının sorunlarından birisi olan engelleneme sorunu kullanıcıların fazla bir şekilde beğeni yorum veya hashtag kullanmasından kaynaklanmaktadır.
Instagram Tarafından Engellenmeler
 Yorum engeli, beğeni engeli, hashtag (etiket) engeli ve takip engelidir. Instagramda kimseyi takip edemiyorum. Takip isteğim iptal oluyor ya da kayboluyor gibi hatalarla karşılaşabilirsiniz. Bunların sebebi hesabınızdan çok fazla kişi takip etme, aynı yorumları yazma, yanıltıcı etiket kullanma, aynı fotoğrafı tekrar tekrar silip yüklemek gibi işlemler Instagram tarafından yasaklanmıştır. Bu tür davranışlar sonucunda hesabınız ortalama 24 saat olarak kilitlenir. Bu süre içinde aynı işlemi yapamazsınız. Hatayı tekrar yapmanız halinde bu süre daha da uzayacaktır. Aynı hareketlere devam ederseniz hesabınız askıya alınacak ve kapatılacaktır. Eğer ki böyle bir engelleme ile karşılaştıysanız ancak sizden kaynaklı olmadığını düşünüyorsanız hesabınız ele geçirilmiş olabilir. Hemen Instagram ayarları bölümünden uygulamalara girerek bütün uygulamaların erişimini kaldırın ve şifrenizi değiştirin

Instagram kişi Engellemeleri Nasıl Anlaşılır? 
Instagramda birisi tarafından engellendiyseniz ve bunu öğrenmek istiyorsanız bazı yöntemler vardır. Instagramda bir kişiyi görebilmeniz demek engellenmediğiniz anlamına gelmez. O kişiyi takip etmeye çalıştığınızda takip edemiyorsanız engellenmişsinizdir. Takipçi listenizde görünmüyorsa hesabını kapatmış ya da dondurmuş olabilir. Farklı bir hesaptan ya da Google üzerinden kullanıcı adını arayarak bulabilirsiniz.
Instagram Kişi Engelleme Nasıl Yapılır?

Instagram kişi engellemeleri telefon üzerinden yapılabilmektedir. Engellemek istediğiniz kişinin profil sayfasını açın ve üstte bulunan 3 nokta simgesine dokunun ve kullanıcıyı engelle butonuna tıklayarak engelleyebilirsiniz.


Evet arkadaşlar bugün sizlere Instagram'da engellenmeler hakkında bahsetmeye çalıştım.

Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.
Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle...
Hoşçakalın Takipte Kalınız😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder